Ispinde med alkohol – Gin & Tonic is

Sådan laver du lækre gin og tonic is – kun til voksne!

På en lun sommerdag kan en is med alkohol være et sjovt og skønt alternativ til en cocktail, og de er dejligt hurtige og nemme at lave. Jeg har eksperimenteret med forskellige ispinde
med alkohol og har allerede en del favoritter, som jeg nok løbende skal dele opskriften på herinde.
Hvis du har nogle gode idéer til cocktails, du gerne vil have forvandlet til is, så del dem meget gerne i kommentarfeltet 🙂

Her har jeg kastet mig ud i en udgave af en af mine yndlingscocktails – nemlig gin & tonic.Opskrift på Gin tonic is

Gin og tonic ispinde med alkohol

Gin og tonic is med alkohol

Det vigtigste, når du laver ispinde med alkohol, er at alkohol højst må udgøre 20% af ingredienserne -ellers fryser isen nemlig ikke ordentlig.
Derudover har jeg dem altid min. 12 timer i fryseren for at være sikker på, at de er gennemfrosne – derefter kan du sagtens tage dem ud af formene, putte dem i en pose og beholde dem i fryseren, til de skal spises.

Jeg har frosset mine is med gin og tonic sammen med agurkskiver – dels fordi det pynter men det giver også lidt smag til isen. Hvis du er lidt fræk, tilsætter du en smule peber – det er en variant af gin og tonic som varmt kan anbefales også som cocktail. Vil du gerne have en almindelig cocktail med gin – så forsøg dig i stedet med denne opskrift.

Is med gin og tonic

IMG_1160

Opskrift på ispinde med gin og tonic

Ispinde med alkohol – Gin og Tonic is – 10 stk

Det skal du bruge:

  • 7,5 dl tonic
  • 0,75 dl god gin
  • Saft af to lime
  • Evt. en smule sirup (lige dele vand og rørsukker varmes op til sukkeret er opløst)
  • Evt. agurkskiver

Sådan gør du:

Bland alle ingredienser og hæld det op isformene. Efter ca. 45 minutter kan du sætte ispindene i – og herefter er der bare tilbage at vente tålmodigt på, at isene er færdige 😉

Enkelt, let og hurtigt – så har du de lækreste is med alkohol – her gin og tonic.

Alcoholic ice pops with gin & tonic
Follow my blog with Bloglovin

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *